Zinzino on pohjoinen yritys, joka on omistautunut ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen holistisen terveyden ja ravitsemuksen näkökulmasta. Perustettu vuonna 2005, yritys juontaa juurensa Ruotsiin ja on laajentanut toimintaansa tullakseen globaaliksi toimijaksi terveys- ja hyvinvointialalla. Tämä artikkeli tutkii Zinzinon perustamista, sen pääkonttoria, ydintoimintoja, tuotevalikoimaa ja asemaa pörssissä.

Perustaminen ja Historia

Zinzino perustettiin vuonna 2005 Ruotsissa visiolla edistää terveellistä ja tasapainoista elämäntapaa tieteeseen perustuvien ravintolisien avulla. Yrityksen perustajat, William Arvén ja Lars Dahlberg, tavoittelivat tuotteiden luomista, jotka vaikuttaisivat myönteisesti ihmisten elämään ja kokonaishyvinvointiin.

Sijainti

Zinzinon pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa. Skandinaavisesta tukikohdastaan yritys on laajentanut läsnäoloaan useisiin maihin ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Tämä strateginen sijainti mahdollistaa Zinzinon tehokkaan palvelun globaalille asiakaskunnalle.

Ydintoiminnot ja Tuotteet

Zinzino keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin, tarjoten valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan terveellistä elämäntapaa. Yrityksen ydintoimintoja ovat:

  • Omega-3-lisäravinteet: Zinzinon lippulaivatuotevalikoima sisältää Omega-3-rasvahappolisäravinteita, jotka on valmistettu kalaöljystä ja neitsytoliiviöljystä. Näillä lisäravinteilla tiedetään olevan lukuisia terveysvaikutuksia, mukaan lukien sydänterveyden tukeminen, kognitiivinen toiminta ja yleinen hyvinvointi.
  • BalanceTest: Zinzino tarjoaa ainutlaatuisen BalanceTestin, jonka avulla asiakkaat voivat arvioida omat Omega-3-tasonsa ja saada yksilöllisiä suosituksia lisäravinteiden käytölle.
  • Ravitsemus: Yritys tarjoaa valikoiman muita ravintolisätuotteita, mukaan lukien D-vitamiinilisät, täydentämään Omega-3-tuotteitaan.

Osakkeet ja Pörssinoteeraus

Zinzino on listattu NASDAQ First North Growth Market -pörssiin, joka on pohjoinen pörssi pienille ja keskisuurille yrityksille (SMEs). Zinzinon osakkeet käyvät kauppaa tunnuksella “ZINZINO.”

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment