Yhdysvaltalaiset sääntelyviranomaiset harkitsevat parhaillaan toimenpiteitä entistä Voyager-kryptovaluuttaluottojen tarjoajaa ja toimitusjohtajaa Stephen Ehrlichiä vastaan, kertoo Bloomberg, joka siteeraa lähteitä, jotka ovat perillä tilanteesta.

Yhdysvaltain Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) Enforcement Division on sisäisesti suositellut syytteiden nostamista Stephen Ehrlichia vastaan tutkinnan jälkeen, joka koski Voyagerin toimia.

Voyager aloitti varojen nostot uudelleen kesäkuussa tänä vuonna.

CFTC Syyttää Ehrlichia Asiakkaiden Harhaanjohtamisesta

Sääntelyvirasto väittää, että Ehrlich rikkoi CFTC:n sääntöjä harhauttamalla asiakkaita heidän varojensa turvallisuudesta.

CFTC harkitsee rangaistusten ja muiden ei-rikosoikeudellisten seuraamusten hakemista väitetystä väärinkäytöksestä.

On kuitenkin syytä huomata, että kaikki CFTC:n tutkimukset eivät johda sääntelytoimiin.

Päätös CFTC:n Komissaareilta Odottaa

Tällä hetkellä asia odottaa päätöstä CFTC:n komissaareilta, jotka väitetysti äänestävät päätöksestä toimista Ehrlichia vastaan tulevien päivien aikana.

Voyager herätti huomiota elokuussa 2022, kun se kertoi CFTC:n pyytäneen tietoja liittyen sen liiketoimintaoperaatioihin, asiakasvuorovaikutuksiin ja luotonantoaktiviteetteihin osana konkurssimenettelyään.

Voyagerin hakeutuessa konkurssiin Stephen Ehrlich, joka oli toimitusjohtaja, ei ollut vielä saanut virallista syytettä väärinkäytöksestä.

Ehrlichin Vastaus Siviilioikeusjuttuihin

Ehrlichin vastatessa odottaviin siviilioikeusjuttuihin hän ilmaisi turhautumisensa ja totesi olevansa “vihainen ja hämmentynyt” hallituksen esittämistä perusteettomista syytöksistä.

Hän ilmaisi myös aikovansa voimakkaasti vastustaa syytöksiä.

Voyager Siirsi Satoja Miljoonia 3AC:lle ja Alamedalle

Kuitenkin raportit viittaavat siihen, että Ehrlichin toimikaudella Voyager siirsi merkittäviä summia, jotka olivat satoja miljoonia dollareita, korkean riskin toimijoille, mukaan lukien kryptovaluuttarahastoille Three Arrows Capital ja Alameda Research.

CFTC:n tutkimus paljasti, että Ehrlich ei ollut suorittanut asianmukaista huolellisuutta ennen kuin hän lainasi yli 650 miljoonaa dollaria Bitcoinia ja Yhdysvaltain dollareita Three Arrows Capitalille. Laina ei koskaan palautettu, kun 3AC romahti ja hakeutui konkurssiin viime vuoden kesäkuussa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment