WithSecure vielä kohtuullisen uusi nimi tietoturvaratkaisujen alalla, mutta heidän osaamisensa on erittäin vankkaa.

WithSecure on itseasiassa entinen F-Secure, joka on erittäin tunnettu yritys turvallisuusalalla tietoturvapalveluiden tarjoamisesta yksityishenkilöille ja yrityksille. F-Secure jakautui vuonna 2022 kahdeksi eri yhtiöksi, joista toinen on WithSecure.  

Yrityksen pääasiallinen sijainti ja rekisteröintipaikka on Helsingissä, mutta heillä on toimistoja ympärimaailmaa niin Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Tyynenmeren alueella kuin Pohjois-Amerikassakin. Kyse on siis todella monikansallisesta suuryrityksestä, joka tunnetaan hyvin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

WithSecuren ja F-Securen historia

WithSecuren edeltäjä F-Secure perustettiin jo 1988. Tosin nimi oli silloin Data Fellows. Vuonna 1994 yritys loi maailman ensimmäisen tietoturvaverkkosivuston. Eli he ovat olleet internetin tietoturvassa kiinni aivan alan alusta lähtien. Alkujaan he tarjosivat palveluita lähinnä yksityishenkilöille. F-Secure-tilaus on löytynyt todella monen suomalaisen tietokoneelta jo vuosikymmeniä. Vuonna 2015 yritys alkoi tarjota palveluita myös yrityksille.

Vuosien saatossa F-Secure on kasvanut tietokoneiden, tietoturvan ja maailman muuttuessa. Tällä alalla selvitäkseen on pakko kehittyä teknologian ja vaarojen muuttuessa. F-Secure jakautui kahdeksi eri yhtiöksi vuonna 2022. Tällöin syntyi WithSecure, jolla on pohjallaan F-Securen vuosikymmenten kokemus ja arvomaailma.

WithSecure pörssinoteeraus

WithSecure eli entinen F-secure osake löytyy tunnuksella WITH Helsingin pörssistä eli Nasdaq Helsingistä. WithSecure osake toimialaksi on merkattu teollisuustuotteet ja -palvelut.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment