Wirex, globaali digitaalisen maksualustan tarjoaja, on tuonut markkinoille W-Payn, App Chainin, joka hyödyntää Zero-Knowledge (ZK) -teknologiaa saumattomien yhteyksien luomiseksi hajautettujen sovellusten (dapps), itsenäisten lompakoiden ja perinteisten maksuinfrastruktuurien välillä.

W-Pay, joka julkaistiin 3. lokakuuta, hyödyntää Polygonin Chain Development Kitin (CDK) voimaa tarjotakseen skaalautuvuutta ja turvallisuuden parannuksia.

Polygonin CDK on suunniteltu erityisesti ZK-proofseihin keskittyen, mikä mahdollistaa sekä yrityksille että käyttäjille oman kerros-2-verkon luomisen tällä innovatiivisella teknologialla.

ZK-proofit ovat saavuttaneet merkittävää suosiota kryptovaluuttamaailmassa niiden kyvyn vuoksi käsitellä skaalautuvuusongelmia samalla kun ne vahvistavat yksityisyyttä ja turvallisuutta lohkoketjuverkoissa. W-Payn avulla käyttäjät voivat suorittaa korttitapahtumia ennalta määritettyjen rajojen puitteissa, mahdollistaen myös hajautettujen sovellusten (DApps) ja itsenäisten lompakoiden integroinnin perinteisiin maksujärjestelmiin.

W-Pay on yhteensopiva Ethereum Virtual Machine (EVM) -järjestelmän kanssa ja se sisältää Account Abstraction (AA) -ominaisuuden yksinkertaistaakseen tapahtumaprosesseja. Wirex on ollut edelläkävijä kryptovaluuttamaksuissa ja sillä on yli kuusi miljoonaa asiakasta sekä Visa että Mastercard -pääjäsenyys. Wirex on strategisesti laajentumassa uusille markkinoille.

Ydinasiat:

  • Wirex lanseeraa W-Payn, joka hyödyntää ZK-teknologiaa.
  • W-Pay mahdollistaa korttitapahtumat ja integroitumisen DAppseihin ja lompakoihin.
  • Wirex on edelläkävijä kryptovaluuttamaksuissa.
  • Laajentuminen uusille markkinoille ja yhteistyöt kryptoekosysteemissä jatkuvat.
What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment