Voxtur on innovatiivinen kiinteistöteknologiayritys, joka pyrkii uudistamaan kiinteistöalan standardeja dynaamisessa lainausympäristössä. Yhtiön pääkonttorit sijaitsevat Torontossa, Kanadassa ja Tampassa, Floridassa, Yhdysvalloissa.

Toiminta ja Palvelut

Voxtur tarjoaa kohdennettuja data-analyysejä, jotka yksinkertaistavat verotuksen ratkaisuja, kiinteistöjen arviointia ja sulkemispalveluja lainaelinkaaren aikana sijoittajille, lainanantajille, valtion virastoille ja palveluntarjoajille. Yhtiön omistama tietokeskus ja työnkulkufoorumit arvioivat omaisuutta tarkemmin ja tehokkaammin, järjestävät lainoja, arvopapereita salkkuja ja arvioivat verotuksia.

Voxturin palveluita käytetään kiinteistöjen lainaamisen ja kiinteistöverotuksen aloilla, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Heidän ratkaisunsa ovat monipuolisia, kattaen muun muassa kiinteistöjen arviointiin, tietopalveluihin, sulkemisiin ja oletuspalveluihin liittyvät toiminnot.

Osakkeiden Kaupankäynti

Voxturin osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena TSXV-pörssissä, tunnuksella VXTR, sekä Yhdysvalloissa OTCQB-markkinoilla, tunnuksella VXTRF.

Taloudelliset Tulokset

Voxturin taloudelliset tulokset vuoden 2022 loppuun mennessä osoittivat merkittävää kasvua. Vuoden 2022 neljännen neljänneksen aikana yrityksen tulot olivat 36 miljoonaa dollaria ja koko vuoden tulot 151 miljoonaa dollaria, mikä oli 57 %:n vuosikasvua. Bruttovoitto neljännellä neljänneksellä oli 15 miljoonaa dollaria ja koko vuodelle 55 miljoonaa dollaria, mikä edustaa 49 %:n vuosikasvua.

Tulevaisuuden Näkymät

Voxtur on solminut monivuotisen, eksklusiivisen sopimuksen toimiakseen operatiivisena alustana asuntolainojen hinnoitteluun, kaupankäyntiin ja transaktioihin. Yhtiö suunnittelee laajentavansa CaaS-alustaa sisältämään lisää asuntolainatuotteita ja hyödyntämään tätä kumppanuutta tarjoamalla ensisijaisia asuntolainamarkkinaratkaisuja Voxturin monipuolisesta tuotevalikoimasta.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment