Verizon Communications perustettiin 30. kesäkuuta 2000, ja se on yksi maailman johtavista teknologia- ja viestintäpalveluiden tarjoajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee New York Cityssä, Yhdysvalloissa. Verizon on kasvanut merkittäväksi toimijaksi viestintäteknologian alalla ja tuottanut 133,6 miljardin dollarin liikevaihdon vuonna 2021.

Toiminta ja Tuotteet

Verizon tarjoaa ääni-, data- ja videoservicessejä ja -ratkaisuja palkituilla verkoillaan ja alustoillaan, vastaten asiakkaidensa kysyntään liikkuvuudesta, luotettavasta verkkoyhteydestä, turvallisuudesta ja hallinnasta. Yhtiö palvelee pääasiassa Yhdysvaltoja, mutta sen toiminta-alue ulottuu myös maailmanlaajuisesti. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kaapeli-TV, kiinteät puhelinlinjat, matkapuhelimet, laajakaista, digitaalinen TV, IPTV, digitaalinen media, internet ja telematiikka. Vuonna 2022 Verizonin liikevaihto oli 136,8 miljardia dollaria.

Pörssilistaus

Verizonin pääoman osake on osa Dow Jonesin teollisuuskeskiarvoa. Yhtiö on perustettu Delawaressa, ja sen historia ulottuu vuoteen 1984, jolloin se perustettiin Bell Atlantic -nimisenä osana Bell-järjestelmän hajottamista.

Verizon OSAKE

Verizon Communicationsin osakkeet ovat sijoittajien suosiossa teknologia- ja viestintäalan vakaan ja innovatiivisen toimijan ansiosta. Yhtiö on tunnettu kyvystään uudistaa ja laajentaa toimintaansa, kuten sen investoinnit 5G-teknologiaan ja uusiutuvaan energiaan osoittavat. Yhtiö on asettanut tavoitteeksi hankkia tai tuottaa uusiutuvaa energiaa vastaamaan 50 prosenttia sen vuotuisesta sähkönkulutuksesta vuoteen 2025 mennessä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment