Valoe Oyj on suomalainen yritys, joka erikoistuu aurinkoenergiateknologian kehittämiseen ja tuottamiseen. Yritys tarjoaa automatisoitua tuotantoteknologiaa aurinkomoduuleille ja tuottaa myös aurinkokennoja ja -moduuleita sekä muita aurinkoenergian komponentteja. Tässä artikkelissa tarkastelemme Valoen perustamista, sijaintia, toimintaa ja osakkeen kaupankäyntiä pörssissä.

Perustaminen ja Sijainti

Valoe Oyj, aiemmin tunnettu nimellä Cencorp Oyj, on perustettu Suomessa ja sen pääkonttori sijaitsee Malmössä, Ruotsissa. Yritys on keskeinen toimija aurinkoenergiateollisuudessa, joka palvelee pääasiassa rakennus- ja valmistusteollisuuden asiakkaita Ruotsissa, Suomessa ja Baltian maissa​​​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Valoe keskittyy aurinkoenergiateknologian kehittämiseen ja tarjoaa ratkaisuja, jotka kattavat aurinkokennot, -moduulit ja fotovoltaikka-järjestelmät. Yhtiön toiminta käsittää myös suunnittelun, kehityksen, valmistuksen ja markkinoinnin automaatio-ratkaisuille elektroniikkateollisuudessa. Yrityksen tärkeimmät liiketoiminta-alueet ovat Puhdas Energia Ratkaisut (CES), Laser ja Robotiikka​​​​.

Osakkeen Kaupankäynti

Valoe Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq OMX Helsingin pörssin päälistalla vuodesta 1999 lähtien. Yhtiön kaupankäyntitunnus on VALOE, ja se kuuluu Pienyhtiöiden (Small Cap) segmenttiin. Yrityksen osakepääoma on 80 000 euroa, ja sillä on yhteensä 3 116 630 osaketta. Osakkeet tarjoavat yhtäläiset oikeudet yhtiössä​​​​.

Valoe edustaa uuden ajan energiaratkaisuja ja on merkittävä toimija aurinkoenergian innovaatioiden alalla. Yrityksen tuotteet ja palvelut edistävät kestävää kehitystä ja tarjoavat vaihtoehtoisia energiaratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment