Twitter on maailmanlaajuisesti tunnettu sosiaalisen median palvelu, joka perustettiin vuonna 2006. Sen perustajia ovat Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ja Evan Williams. Twitterin pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja on nykyään yksi merkittävimmistä sosiaalisen median alustoista maailmassa.

Toimiala ja Tuotteet

Twitter on sosiaalisen median alusta, joka mahdollistaa käyttäjiensä välisen viestinnän lyhyiden, enintään 280 merkin viestien, eli twiittien, kautta. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonvaihdon ja on suosittu erityisesti julkisuuden henkilöiden, poliitikkojen, ja median keskuudessa. Twitteriä käytetään uutisten jakamiseen, mielipiteiden ilmaisuun, markkinointiin ja yleiseen keskusteluun. Lisäksi Twitter tarjoaa mainostajille mahdollisuuden kohdistaa mainoksiaan alustan käyttäjille.

Pörssilistaus ja Twitter OSAKE

Twitter listattiin New Yorkin pörssiin (NYSE) vuonna 2013 tunnuksella TWTR. Yhtiön osake on ollut suosittu sijoituskohteena monille sijoittajille, osittain sen tunnettuuden ja sosiaalisen median merkityksen kasvun vuoksi. Twitter OSAKE on ollut julkisen kaupankäynnin kohteena, ja se on herättänyt sijoittajien mielenkiintoa ympäri maailmaa.

Yhteenveto

Twitter on globaalisti vaikuttava sosiaalisen median yritys, joka on tunnettu ainutlaatuisesta viestintäalustastaan. Sen pääkonttori Yhdysvalloissa ja laaja kansainvälinen käyttäjäkunta tekevät siitä tärkeän toimijan digitaalisen viestinnän ja median kentällä. Twitterin osakkeet tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun ja sosiaalisen median dynaamiseen maailmaan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment