Tulikivi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lämmitys- ja sisustusratkaisuihin luonnonkivestä valmistettuna. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Juuka-nimisessä kunnassa Pohjois-Karjalassa. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Tulikiven taustaa, toimintaa, tuotantoa sekä osakkeiden kaupankäyntiä.

Perustamistiedot ja Sijainti

Tulikivi perustettiin vuonna 1981, ja se on ollut alusta asti omistautunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä lämmitys- ja sisustusratkaisuja. Yrityksen juuret juontavat syvälle suomalaiseen kiviperinteeseen, ja sen tuotteet valmistetaan laadukkaasta luonnonkivestä.

Tulikiven päätoimipaikka sijaitsee Juuassa, Pohjois-Karjalassa, ja yrityksellä on useita myyntipisteitä ja jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Lisäksi Tulikivi toimittaa tuotteitaan kansainvälisille markkinoille, ja se on tunnettu laadustaan ja suomalaisesta kiviosaamisestaan.

Toiminta ja Tuotanto

Tulikivi on erikoistunut lämmitys- ja sisustusratkaisuihin, jotka valmistetaan luonnonkivestä. Yrityksen valikoimaan kuuluvat muun muassa varaavat takat, leivinuunit, sisustuskivet ja saunaratkaisut. Tulikiven tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä, lämmitystehokkuudesta ja kauniista ulkonäöstä.

Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen varmistaakseen, että sen tuotteet vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja ovat samalla ekologisia vaihtoehtoja. Tulikivi on edelläkävijä lämmitysratkaisuissa, jotka yhdistävät perinteen ja modernin teknologian.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Tulikiven osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsingissä, ja niitä voi käydä kauppaa symbolilla “TULAV”. Osakkeen hinta voi vaihdella päivittäin markkinatilanteen mukaan, ja sijoittajat voivat seurata yhtiön osakkeen kehitystä pörssissä.

Tulikivi on vahva suomalainen brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja kauniista kivituotteistaan. Yritys jatkaa perinteen vaalimista ja samalla katsoo tulevaisuuteen tarjoten kestäviä ja ekologisia ratkaisuja lämmitykseen ja sisustukseen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment