Titanium Oyj on suomalainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, joka perustettiin vuonna 2009. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingin Aleksanterinkatu 48 B:ssä. Titanium keskittyy rahasto- ja omaisuudenhoitopalveluihin, tarjoten palveluja yksityisille, institutionaalisille ja yritysasiakkaille Suomessa.

Toiminta ja Palvelut

Titanium tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, kuten sijoitusrahastoja, investointirahastoja, vakuutusvälitystä ja neuvontaa. Yhtiöllä on useita erikoissijoitusrahastoja, jotka keskittyvät muun muassa Baltian kiinteistöihin, kehittyviin markkinoihin, korkosijoituksiin ja suomalaisiin asuinkiinteistöihin. Titanium Hoivakiinteistö -rahasto sijoittaa kotimaisiin hoivakiinteistöihin, tarjoten näin monipuolisia sijoitusvaihtoehtoja.

Osakkeet ja Pörssitiedot

Titanium Oyj on listattu Helsingin pörssissä, tunnuksella OMXH: TITAN. Yhtiön markkina-arvo oli heinäkuussa 2023 noin 177,6 miljoonaa euroa (193,9 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria). Yhtiön osakekurssi on vaihdellut edellisen vuoden aikana välillä 15,07 – 21,98 dollaria, ja markkina-arvo on ollut kasvussa.

Johto ja Kehitys

Titanium Oyj:n toimitusjohtajana toimii Tommi Santanen. Yhtiö on kasvattanut markkina-arvoaan viime vuosina, ja se tarjoaa sijoittajille monipuolisia rahoituspalveluita ja sijoitusmahdollisuuksia.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment