TietoEVRY on merkittävä suomalainen IT-palveluyritys, joka on ollut keskeisessä roolissa yritysten ja organisaatioiden digitaalisessa muutoksessa.

Yritys perustettiin virallisesti vuonna 2019, kun kaksi vakiintunutta toimijaa, Tieto ja EVRY, yhdistivät voimansa luodakseen vahvemman ja dynaamisemman pelaajan IT-palvelualalle. Vaikka fuusio onkin suhteellisen tuore, sekä Tietolla että EVRY:llä on syvät juuret alalla, Tiedolla aina vuoteen 1968 ja EVRY:llä vuoteen 1962.

Sijainti

TietoEVRY:n pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Yrityksen strateginen läsnäolo Espoossa, Helsingin metropolialueen teknologiakeskuksessa, mahdollistaa sen olemisen innovaation eturintamassa ja yhteistyön muiden teknologiayritysten ja organisaatioiden kanssa alueella.

Palvelut ja Asiantuntemus

TietoEVRY tunnetaan kattavasta valikoimastaan IT-palveluita ja ratkaisuja. Yritys tarjoaa palveluita useilla eri aloilla, mukaan lukien konsultointi, digitalisointi, pilvipalvelut ja tietoturva. TietoEVRY:n asiantuntemus piilee siinä, miten se auttaa yrityksiä hyödyntämään teknologiaa tehostaakseen toimintaansa, parantaakseen asiakaskokemuksia ja saavuttaakseen strategiset tavoitteensa.

Tuotteet ja Tarjonta

TietoEVRY kehittää ja tarjoaa laajan valikoiman IT-ratkaisuja ja ohjelmistotuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nämä ratkaisut kattavat useita eri teollisuudenaloja ja alueita, kuten finanssipalvelut, terveydenhuolto, valmistus ja julkinen sektori. Olipa kyse innovatiivisen pankkiohjelmiston kehittämisestä, terveydenhuollon prosessien digitalisoinnista tai huipputeknologisten ratkaisujen käyttöönotosta valmistusteollisuudessa, TietoEVRY jatkaa luotettavana kumppanina yrityksille, jotka haluavat hyödyntää teknologian voimaa.

Pörssinoteeraus

TietoEVRY on listattu Helsingin pörssissä (Nasdaq Helsinki) osakkeen tunnuksella “TIETO.” Tämä pörssinoteeraus on merkki TietoEVRY:n vahvasta asemasta ja arvosta sijoittajien ja markkinoiden silmissä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment