Talenom Oyj on suomalainen tilitoimistoalan yritys, joka on noussut alansa edelläkävijäksi monipuolisten palveluidensa ja digitaalisten ratkaisujensa ansiosta. Yhtiö perustettiin vuonna 1972, ja sen pääkonttori sijaitsee Oulussa. Talenom on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi toimijaksi Suomessa ja on laajentunut myös ulkomailla.

Sijainti ja Toiminta-alueet

Talenomin vahva juuret ovat Suomessa, mutta yhtiö tarjoaa palveluitaan laajasti eri puolilla maata. Sen palvelut kattavat niin pk-yritykset, yrittäjät kuin suuret yhtiötkin. Yhtiö on laajentunut myös Ruotsiin ja Norjaan, mikä vahvistaa sen asemaa Pohjoismaisilla markkinoilla.

Talenomin Toiminta ja Palvelut

Talenom on erikoistunut tarjoamaan kattavia taloushallinnon ja kirjanpidon palveluita yrityksille. Sen palveluvalikoima sisältää muun muassa:

  1. Kirjanpito: Ammattitaitoista ja luotettavaa kirjanpitoa yrityksille.
  2. Palkanlaskenta: Palkkahallinnon ratkaisuja ja palveluita.
  3. Veropalvelut: Verotukseen liittyvät neuvonta ja palvelut.
  4. Raportointi: Talousraportoinnin ja analyysien laatiminen.

Yhtiö on panostanut vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja automaatioon, mikä tekee taloushallinnosta entistä tehokkaampaa ja asiakkaiden kannalta vaivattomampaa. Talenom tarjoaa myös erityisesti pk-yrityksille suunnattuja palvelukokonaisuuksia, jotka helpottavat liiketoiminnan pyörittämistä.

Talenom OSAKE ja Pörssinoteeraus

Talenom Oyj:n osakkeet ovat listattuna Helsingin pörssissä. Yhtiön osakkeen tunnus on TALEN. Osakkeenomistajille Talenom tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa yrityksen kasvuun ja menestykseen tilitoimistoalan kilpailluilla markkinoilla. Yhtiön vahva asema ja jatkuva kehitys tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

Yhteenveto

Talenom Oyj on suomalainen menestystarina tilitoimistoalan alalla. Yhtiö on kasvanut vuosien varrella tarjoamalla asiakkailleen laadukkaita taloushallinnon palveluita ja hyödyntämällä digitaalisen teknologian mahdollisuuksia. Talenom OSAKE tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua tämän menestystarinan kasvuun ja menestykseen tilitoimistoalan dynaamisilla markkinoilla. Yhtiön vahva osaaminen ja digitaalinen lähestymistapa tekevät siitä arvostetun kumppanin asiakkaille ja sijoittajille.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment