Taaleri Oyj on pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Kasarmikatu 21 B:ssä. Yhtiö keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin, kanavoiden pääomaa taloudellisesti tuottaviin hankkeisiin, joilla on kestävä positiivinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Toiminta ja Palvelut

Taaleri Oyj:n liiketoiminta jakautuu kahteen segmenttiin: Yksityinen Varainhoito ja Strategiset Sijoitukset. Yksityisen Varainhoidon segmenttiin kuuluvat uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnot. Strategiset Sijoitukset -segmenttiin kuuluu muun muassa Garantia Vakuutusosakeyhtiö. Taaleri Oyj hallinnoi yksityisissä pääomarahastoissaan ja sijoituskohteissaan yhteensä noin 2,5 miljardin euron arvosta varoja.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä, ja sen osakkeiden kaupankäyntitunnus on TAALA. Yhtiön osakkeiden arvo ja suorituskyky vaihtelevat markkinoiden mukaan, ja ne tarjoavat sijoittajille tietoa yhtiön taloudellisesta tilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Yhteenveto

Taaleri Oyj:n keskeinen painopiste on kestävässä sijoittamisessa ja vaihtoehtoisissa investoinneissa, kuten uusiutuvassa energiassa. Yhtiö yhdistää pääoman asiantuntemukseen, yrittäjyyteen ja rohkeaan tavoitteellisuuteen, tukien samalla yhteiskunnallisia haasteita, kuten ilmastonmuutoksen hillitsemistä. Taaleri on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja on ollut YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden allekirjoittaja vuodesta 2010 lähtien.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment