SRV Yhtiöt Oyj perustettiin vuonna 1987 ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Yritys on tunnettu rakennusalan kehittäjänä ja innovaattorina, joka pyrkii luomaan ratkaisuja, jotka tukevat käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Yhtiön toiminta perustuu aitoon yhteistyöhön ja työn innostukseen, ja kestävyys näkyy kaikessa toiminnassaan.

Toiminta ja Palvelut

SRV toimii projektinjohtourakoitsijana ja on Suomen johtavia tällä alalla. Yhtiö kehittää ja rakentaa kaupallisia ja liiketiloja, asuntoja sekä infrastruktuuri- ja logistiikkaprojekteja. SRV toimii valikoiduissa kasvukeskuksissa Suomessa. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 770,1 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 1 000 henkilöä. Lisäksi yhtiö käyttää noin 3 800 alihankkijan verkostoa.

Osakkeet ja Pörssilistaus

SRV Yhtiöt Oyj on listattu Helsingin pörssissä. Osakkeiden kaupankäyntitunnus on SRV1V. Yhtiön toiminta pörssissä heijastaa sen taloudellista suorituskykyä ja markkinoiden näkemyksiä yhtiön tulevaisuuden potentiaalista.

SRV OSAKE

SRV Yhtiöt Oyj:n osakekurssi Nasdaq Helsingissä vaihtelee markkinatilanteen mukaisesti, ja se antaa sijoittajille kuvan yhtiön taloudellisesta tilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment