Solwers Oyj, perustettu vuonna 2017, on suomalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa. Yritys on lyhyessä ajassa kasvanut merkittävästi ja tunnetaan innovatiivisena toimijana elinympäristöjen suunnittelun alalla.

Toimiala ja Palvelut

Solwers Oyj keskittyy älykkäiden ja ainutlaatuisten elinympäristöjen luomiseen. Yritys tarjoaa laajan kirjon palveluita, joihin kuuluvat arkkitehtuuri, tekninen konsultointi, sähkö- ja automaatioratkaisut, ympäristövaikutusten seuranta sekä projektinhallintapalvelut. Solwers palvelee rakennus-, rahoitus- sekä julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita, ja sillä on 22 toimivaa yritystä ryhmässään. Nämä yritykset ovat erikoistuneet muun muassa arkkitehtuuriin, tekniseen konsultointiin, ympäristönvalvontaan, projektinhallintaan, kiertotalouteen, digitaalisiin ratkaisuihin ja taloushallintoon.

Pörssilistaus

Solwers Oyj listautui Nasdaq First North Growth Markets Helsinkiin kesäkuussa 2021. Listautuminen on tarjonnut yritykselle mahdollisuuden laajentaa toimintaansa ja tukee sen kasvustrategiaa. Osakkeiden listaus pörssissä tarjoaa sijoittajille tilaisuuden osallistua yrityksen kasvuun ja kehitykseen.

Taloudellinen Suorituskyky ja Tulevaisuuden Näkymät

Solwers on kasvuhakuinen yritys, joka on osoittanut vahvan taloudellisen suorituskyvyn. Vuoden 2022 aikana yrityksen liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa, ja se työllisti keskimäärin 600 henkilöä. Yritys toimii kahdessa maassa ja sen palvelut kattavat sekä julkisen että yksityisen sektorin, mikä tarjoaa monipuolisen riskienhallinnan. Solwersin tulevaisuuden näkymät ovat lupaavia, sillä se pyrkii jatkuvasti laajentamaan palveluvalikoimaansa ja tukemaan omistamiensa yritysten kasvua.

Yhteenveto

Solwers Oyj on merkittävä toimija elinympäristöjen suunnittelun ja konsultoinnin alalla. Sen monipuoliset palvelut, vahva kasvuhakuisuus ja innovatiivinen lähestymistapa tekevät siitä kiinnostavan yrityksen niin asiakkaiden kuin sijoittajienkin näkökulmasta. Yrityksen pörssilistaus ja taloudellinen vahvuus antavat hyvän pohjan tulevalle kasvulle ja kehitykselle.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment