Solteq on IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka erikoistuu digitaalisten liiketoimintaratkaisujen ja vertikaalisten ohjelmistomarkkinoiden kehittämiseen. Yritys perustettiin vuonna 1982 ja sen pääkonttori sijaitsee Uudellamaalla, Suomessa. Solteqin toimipaikka on tarkemmin Vantaalla, osoitteessa Karhumaentie 3, 01530 Vantaa​​​​​​.

Toimiala ja Tuotteet

Solteq kehittää toimialakohtaisia ratkaisuja, jotka palvelevat tukku- ja vähittäiskauppaa, autokauppaa, teollisuutta sekä terveys- ja sosiaalihuollon sektoreita. Yrityksen itse kehittämät ERP-järjestelmät (Enterprise Resource Planning) tehostavat liiketoimintaa tarjoamalla tehokkaan resurssisuunnittelun, varastonhallinnan ja integroidut prosessit. ERP-järjestelmät on suunniteltu erityisesti tukemaan kaupan alaa ja autoteollisuutta, mukaan lukien kattavat pilvipohjaiset ERP/DMS-järjestelmät ajoneuvojen huoltoon ja jälkimarkkinointipalveluihin sekä Smart Dealer, pilvipohjainen ERP-ratkaisusarja autoteollisuudelle​​.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Solteqin osakkeet on listattu NASDAQ Helsinki -pörssissä tunnuksella OMXH: STQ1V. Solteq tarjoaa interaktiivisen työkalun, Share Monitorin, jonka avulla voi tarkastella ja analysoida Solteqin osakkeiden markkinasuorituskykyä Helsingin pörssissä​​.

Yrityksen perustamisesta ja sen pääkonttorin sijainnista lähtien, Solteq on osoittanut sitoutumisensa innovatiivisten IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sen listaus NASDAQ Helsingin pörssissä korostaa sen asemaa merkittävänä toimijana Pohjoismaiden IT-markkinoilla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment