Sitowise perustettiin vuonna 1976, ja se on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden asiantuntevimmista rakennetun ympäristön suunnittelun ja konsultoinnin yrityksistä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, osoitteessa Linnoitustie 6 D, 02600 Espoo, Suomi​​​​.

Liiketoiminta ja Palvelut

Sitowise on erikoistunut älykkäiden kaupunkien, sujuvan liikkumisen ja asumisympäristöjen suunnitteluun. Yhtiö toimii kolmella liiketoiminta-alueella: rakennussuunnittelu, infrastruktuurin suunnittelu ja digitaaliset ratkaisut. Yhtiön palvelut kattavat laajan kirjon rakennetun ympäristön suunnittelua ja konsultointia, tavoitteenaan luoda kestäviä ja toimivia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin​​.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Sitowise Group Oyj on listattu Helsingin pörssissä, ja sen osakkeiden kaupankäyntikoodi on SITOWS.HE. Yhtiön osakkeet ovat kaupan Helsingin pörssissä reaaliaikaisesti euroina, mikä mahdollistaa sijoittajille helpon pääsyn yhtiön osakkeisiin​​.

Sitowise on osoittanut vahvaa osaamistaan rakennetun ympäristön ja digitaalisten ratkaisujen alueilla, ja sen listaus Helsingin pörssissä vahvistaa sen asemaa merkittävänä toimijana alalla. Yhtiön laaja palvelutarjonta ja keskittyminen kestävään kehitykseen ovat tärkeä osa sen liiketoimintastrategiaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment