Sinch AB (publ), alun perin perustettu vuonna 2008 nimellä CLX Communications AB, on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yritys on erikoistunut pilvipohjaisiin viestintäpalveluihin ja -ratkaisuihin.

Toiminta ja Palvelut

Sinch tarjoaa pilvipohjaisia viestintäpalveluita ja -ratkaisuja yrityksille ja mobiilioperaattoreille ympäri maailmaa. Sen toiminta kattaa neljä segmenttiä: viestintä, ääni ja video, sähköposti sekä operaattorit. Sinch tarjoaa muun muassa keskustelu-, viestintä-, vahvistus- ja puhelurajapintoja sekä markkinointi-, operaatio-, asiakaspalvelu-, kaupankäynti- ja huoltoratkaisuja. Palvelut kattavat monia eri toimialoja, kuten rahoituspalvelut, terveydenhuolto, media ja viihde, vähittäiskauppa, telekommunikaatio sekä matkailu ja liikenne.

Yrityskaupat ja Laajentuminen

Sinch perustettiin alun perin osana Rebteliä vuonna 2014. Sen jälkeen yritys on laajentanut toimintaansa ja tuotevalikoimaansa useiden yrityskauppojen kautta, mukaan lukien Mblox ja CardBoardFish -brändien hankinta ja myöhemmin niiden sulauttaminen osaksi Sinchiä. Vuonna 2021 Sinch hankki Inteliquentin, joka on äänenviestinnän välityspalveluiden tarjoaja.

Pörssilistaus

Sinch listautui Nasdaq Tukholmaan lokakuussa 2015, ja sen osakkeet noteerataan teknologiasektorin Mid Cap -listalla tunnuksella ‘SINCH’.

Yrityksen Visio ja Tavoitteet

Sinchin tavoitteena on helpottaa ja tehostaa yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää pilvipohjaisten viestintäalustojen kautta. Yritys pyrkii luomaan merkityksellisiä keskusteluja suurissa mittakaavoissa eri viestintäkanavien kautta, auttaen yrityksiä tarjoamaan yhtenäisiä ja personoituja kokemuksia asiakkailleen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment