Scanfil perustettiin vuonna 1976 ja on kasvanut suomalaisesta metallimekaniikan valmistajasta globaalisti tunnetuksi kumppaniksi elektroniikan valmistuksessa ja järjestelmätoimituksissa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Sievissä, osoitteessa Yritystie 6, FI-85410 Sievi, Suomi​​​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Scanfil valmistaa tuhansia tuotteita ympäri maailmaa, mutta ei koskaan laita omaa brändinimeään mihinkään niistä. Yhtiön toiminta keskittyy elektroniikan valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin, palvellen erityisesti elektroniikan teollisuuden tarpeita​​

Pörssilistaus ja Osakkeet

Scanfil Oyj on listattu Helsingin pörssissä, ja sen kaupankäyntikoodi on SCANFL.HE. Yhtiö listautui Helsingin pörssiin, mikä mahdollistaa osakkeiden kaupankäynnin reaaliajassa euroissa​​.

Scanfil on osoittanut pitkäaikaisen asiantuntemuksensa elektroniikan valmistuksen alalla, ja sen listaus Helsingin pörssissä vahvistaa sen asemaa merkittävänä toimijana elektroniikan teollisuudessa. Yhtiön sitoutuminen innovatiivisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen valmistukseen on ollut keskeinen osa sen menestystarinaa yli neljän vuosikymmenen ajan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment