Savosolar on suomalainen yritys, joka on erikoistunut aurinkoenergian hyödyntämiseen ja aurinkolämpöjärjestelmien kehittämiseen. Yritys perustettiin vuonna 2009 ja sen pääkonttori sijaitsee Mikkeli-nimisessä kaupungissa Etelä-Savon maakunnassa. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Savosolarin taustaan, toimintaan, tuotantoon sekä osakkeiden kaupankäyntiin.

Perustamistiedot ja Sijainti

Savosolar perustettiin vuonna 2009, ja se on ollut omistautunut aurinkoenergian hyödyntämisen edistämiseen ja kehittämiseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Mikkeli-nimisessä kaupungissa Etelä-Savon maakunnassa. Savosolarin vahva suomalainen osaaminen aurinkoenergian alalla on tehnyt siitä merkittävän toimijan sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Toiminta ja Tuotanto

Savosolar keskittyy aurinkolämpöjärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen ja asentamiseen. Yritys tarjoaa ratkaisuja sekä teollisuuden että kiinteistöjen tarpeisiin. Savosolarin aurinkolämpökeräimet ovat huippulaatuisia ja tehokkaita, ja ne mahdollistavat aurinkoenergian hyödyntämisen lämmityksessä ja prosessilämmityksessä.

Yrityksen tavoitteena on edistää kestävää energiaa ja auttaa asiakkaitaan vähentämään hiilijalanjälkeään aurinkoenergian avulla. Savosolar panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin varmistaakseen, että sen aurinkolämpöjärjestelmät vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Savosolarin osakkeet ovat listattuna Nasdaq First North Growth Market -pörssissä tunnuksella “SAVO”. Osakkeen hinta voi vaihdella päivittäin markkinatilanteen mukaan, ja sijoittajat voivat seurata yhtiön osakkeen kehitystä pörssissä.

Savosolar on suomalainen aurinkoenergian edelläkävijä, joka tarjoaa kestäviä ja tehokkaita aurinkolämpöratkaisuja. Yritys jatkaa innovointiaan ja pyrkii edistämään aurinkoenergian käyttöä ympäri maailmaa auttaen samalla asiakkaitaan siirtymään kohti kestävämpää energiaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment