Robit Oyj on vahvasti kansainvälistynyt kasvuyritys, joka palvelee maailmanlaajuisia asiakkaita ja myy porauskulutustavaroita maanalaiseen ja maanpäälliseen kaivostoimintaan, rakentamiseen, geotekniseen poraukseen sekä vesikaivojen poraukseen. Yrityksen toiminta jakautuu kolmeen tuote- ja sovellusryhmään: Top Hammer, Down the Hole ja Geotekninen. Robitin tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja sen pääkonttori on Lempäälässä, osoitteessa Vikkiniityntie 9, FIN-33880​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Robitin tuotteet voidaan jakaa kahteen kategoriaan: Top Hammer -porauskulutustavarat, joita käytetään kallioporaamiseen, ja Down the Hole (DTH) -porauskulutustavarat, joita käytetään maanporaukseen. Yritys tarjoaa myös palveluita, kuten paalutusta, penkereporauksia, tuotantoporauksia, tunnelien louhintaa, ankkurointia, vaakasuoraa porausta, mikropaalutusta ja vesikaivojen porausta.

Robitilla on myyntiyhtiöitä useissa maissa, kuten Suomessa, Etelä-Koreassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Etelä-Afrikassa ja Perussa, sekä myyntitoimistoja Thaimaassa ja Kiinassa​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Robitin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä, ja yhtiö on aktiivisesti mukana osakemarkkinoilla. Robit on tunnettu korkealaatuisten porauskulutustavaroiden erikoisosaajana sekä kaivos- että rakennusmarkkinoilla maailmanlaajuisesti. Yhtiö pyrkii olemaan maailman johtava porauskulutustavaroiden toimittaja​​.

Robit OSAKE

Robit Oyj:n osakkeet kaupankäyvät Nasdaq Helsingissä, ja yhtiön osakkeiden kaupankäyntitunnus on ROBIT. Yhtiö on ostanut takaisin omia osakkeitaan osana markkinoilla toimimistaan. Esimerkiksi marraskuussa 2023 Robit ilmoitti oman osakeostonsa yksityiskohdista​​.

Yhteenveto

Robit Oyj on merkittävä toimija porauskulutustavaroiden alalla, tarjoten laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kaivos- ja rakennusaloille. Yhtiön vahva kansainvälinen läsnäolo ja pörssilistaus Nasdaq Helsingissä tekevät siitä kiinnostavan vaihtoehdon sijoittajille ja asiakkaille, jotka etsivät korkealaatuisia porausratkaisuja.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment