Revenio Group perustettiin vuonna 2001 ja sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Suomessa. Yhtiö on kasvanut merkittäväksi toimijaksi kansainvälisillä terveysteknologian markkinoilla, erityisesti silmäsairauksien diagnostiikkalaitteiden ja ratkaisujen alalla​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Revenio on terveysteknologian alalla toimiva yhtiö, joka keskittyy silmätautien diagnostiikkalaitteiden ja -ratkaisujen kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin. Yhtiön tuotteisiin kuuluvat silmänpaineen (IOP) mittauslaitteet (tonometrit), verkkokalvon kuvantamislaitteet ja perimetrit iCare-tuotemerkin alla.

Revenio on tunnettu kyvystään kehittää tehokkaita ja helppokäyttöisiä terveysteknologisia seulontalaitteita, jotka edistävät merkittävien kansanterveydellisten sairauksien, kuten glaukooman, makuladegeneraation, diabeettisen retinopatian ja kaihien tunnistamista​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Revenio Group osakkeet ovat listattu Nasdaq Helsingissä tunnuksella REG1V. Yhtiön listautuminen pörssiin on ollut merkittävä askel sen kasvussa ja kansainvälisessä laajentumisessa. Revenio on tunnustettu terveydenhuollon teknologian alalla toimiva voittoa tavoitteleva yhtiö​​.

Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen Revenio Group Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista.

Revenio on noussut merkittäväksi toimijaksi terveydenhuollon teknologian alalla, ja sen osakkeet ovat tärkeä osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment