Remedy Entertainment Oyj on suomalainen videopelien kehittäjä, joka perustettiin vuonna 1995. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Remedy on tunnettu kyvystään luoda tarinavetoisia ja visuaalisesti vaikuttavia videopelejä.

Toiminta ja Tuotteet

Remedyn pelikehityksen historia alkoi vuonna 1996 julkaistulla “Death Rally” -pelillä, jonka jälkeen se on kehittänyt useita muita tunnettuja pelejä, kuten “Max Payne” -sarjan, “Alan Wake”, “Quantum Break” ja “Control”. Remedyn pelit ovat tunnettuja niiden vahvasta tarinankerronnasta ja innovatiivisista pelimekaniikoista.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Remedy Entertainment Oyj:n osakkeet ovat listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön osakkeiden kaupankäyntitunnus on REMEDY, ja ne ovat saatavilla myös muilla markkinoilla, kuten OTC Pink – Limited Information -markkinapaikalla Yhdysvalloissa ja useilla Saksan pörsseillä.

Remedy Entertainment OSAKE

Remedy Entertainmentin osakekurssi Nasdaq Helsingissä on vaihdellut, ja se heijastaa yhtiön taloudellista suorituskykyä ja markkinoiden näkemyksiä yhtiön tulevaisuuden potentiaalista. Yhtiön tavoitteena on jatkaa innovatiivisten ja tarinavetoisten pelien kehittämistä, mikä voi vaikuttaa osakkeen arvoon ja sijoittajien kiinnostukseen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment