Reka Industrial Oyj, joka perustettiin vuonna 1898, on suomalainen teollisuusyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Hyvinkäällä, Uudellamaalla. Aiemmin tunnettu nimellä Neo Industrial Plc, yhtiö muutti nimensä Reka Industrial Oyj:ksi vuonna 2020.

Toiminta ja Tuotteet

Reka Industrial valmistaa ja myy kaapeleita ja kumituotteita, ja sen päämarkkinat ovat Suomi, Puola, Ruotsi, Tanska ja Norja. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa instrumentointikaapelit, palonkestävät kaapelit, keski- ja korkeajännitekaapelit, tuulivoimakaapelit, halogeenittomat kaapelit, verkkovoimakaapelit ja standardikaapelit. Lisäksi yhtiö tuottaa pieniä ja keskisuuria kumikomponentteja ajoneuvo- ja konepajateollisuudelle.

Pörssilistaus

Reka Industrial Oyj on listattu Helsingin pörssissä (OMX Nordic Exchange Helsinki), ja sen osakkeen tunnus on REKA. Yhtiön markkina-arvo oli noin 36,9 miljoonaa euroa.

Yrityksen Kehitys ja Muutos

Reka Industrial on kasvanut ja kehittynyt yli 120-vuotisen historiansa aikana kengäntehtaalta kansainvälisesti tunnetuksi teollisuusyritykseksi, joka keskittyy kaapeli- ja tekniseen kumiteollisuuteen. Yhtiön muutos on ollut osa laajempaa digitaalisen aikakauden ja uusiutuvan energian globaaleja megatrendejä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment