QPR Software Oyj on suomalainen ohjelmistoyritys, joka perustettiin vuonna 1991. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. QPR Software tarjoaa ohjelmistotuotteita ja -palveluita, jotka keskittyvät prosessikaivaukseen, prosessi- ja yritysarkkitehtuurin mallintamiseen sekä suorituskyvyn hallintaan.

Toiminta ja Tuotteet

Yhtiön tarjoamat tuotteet ja palvelut keskittyvät liiketoimintaprosessien ja yritysarkkitehtuurin kehittämiseen. QPR Software tarjoaa useita ohjelmistotuotteita, kuten QPR EnterpriseArchitect, QPR ProcessDesigner ja QPR ProcessAnalyzer, jotka tukevat yritysten toiminnan tehokkuutta ja strategista kehittämistä. Lisäksi yhtiö tarjoaa QPR Metrics -ohjelmiston, joka auttaa organisaatioita strategian toteuttamisessa, operatiivisessa suorituskyvyn hallinnassa, henkilöstön suorituskyvyn johtamisessa, riskienhallinnassa ja projektisalkun hallinnassa.

Osakkeet ja Pörssilistaus

QPR Software Oyj on listattu Helsingin pörssiin (Nasdaq Helsinki), ja sen osaketunnus on QPR1V. Yhtiö on listautunut julkisesti, ja sen osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Helsingin pörssissä.

Yhteenveto

QPR Software Oyj on tunnettu toimija ohjelmistoalalla, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja yritysten prosessien ja suorituskyvyn hallintaan. Yhtiön vahva asema ja osakkeiden listaus Helsingin pörssissä tekevät siitä merkittävän tekijän Suomen teknologiasektorilla​​​​​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment