Purmo Group Oyj, aiemmin tunnettu nimellä Purmo-Tuote Oy, perustettiin vuonna 1953. Yhtiö on lähtöisin pienestä kylästä nimeltä Purmo, Suomessa. Alun perin yhtiö valmisti käsityökaluja, kuten jousisahoja, mutta laajensi toimintaansa vuonna 1956 Jakobstadissa, jossa se alkoi valmistaa puutarhakalusteita, lumityövälineitä ja maataloustyökaluja. Vuosien varrella Purmo on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi sisäilman lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen alalla.

Toiminta ja Tuotteet

Purmo Group on erikoistunut kestäviin sisäilman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa paneelipattereita, konvektoreita, kylpyhuoneen design-pattereita, lattialämmityksiä ja muita tuotteita. Yhtiön tavoitteena on tarjota korkealaatuisia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka parantavat sisäilman laatua ja tehokkuutta. Purmo Groupin visio on olla kestävän sisäilman lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen alalla johtava toimija.

Sijainti ja Toimipisteet

Purmo Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sillä on tuotantolaitoksia useissa maissa, kuten Suomessa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa.

Pörssilistaus

Purmo Group Oyj:n osakkeet alkoivat käydä kauppaa Nasdaq Helsingissä 3. tammikuuta 2022. Tämä seurasi yhtiön yhdistymistä Virala Acquisition Company Plc:n kanssa.

Kehitys ja Laajentuminen

Yhtiö on laajentunut aktiivisesti yritysostojen ja uusien tuotantolaitosten perustamisen kautta. Esimerkiksi vuonna 2015 Purmo Group osti Emmeti S.P.A:n, ja vuonna 2019 Rettig ICC muutettiin Purmo Groupiksi. Yhtiö on myös avannut uusia tuotantolaitoksia, kuten Kiinassa Yangshoussa sijaitsevan huipputeknologian tehtaan.

Purmo Group on sitoutunut ympäristön huomioimiseen ja kestävään kehitykseen, pyrkien vähentämään tuotteidensa ja materiaaliensa ympäristövaikutuksia.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment