Powercell on innovatiivinen yritys, joka on ottanut tehtäväkseen puhtaan ja kestävän energian kehittämisen. Vuonna 2008 perustettuna yrityksenä se on nopeasti kasvanut ja tullut tunnetuksi edistyksellisen polttokennoteknologian alalla. Tässä artikkelissa tarkastelemme Powercellin historiaa, toimintaa, tuotteita ja sen osakkeiden kaupankäyntiä pörssissä.

Perustaminen ja Sijainti

Powercell perustettiin vuonna 2008, ja se sijaitsee Ruotsissa. Yritys erikoistuu puhdasta energiaa hyödyntävään toimintaan ja on tunnettu polttokennojen ja polttokennojärjestelmien kehittäjänä ja valmistajana.

Toiminta ja Tuotteet

Powercell kehittää ja valmistaa korkean tehontiheyden polttokennoja, jotka käyttävät polttoaineena vetyä. Yhtiö keskittyy sähkön ja lämmön tuotantoon, joiden ainoat päästöt ovat vesi. Tuotteita tarjotaan ilmailu-, merenkulku-, maasto- ja maantiekuljetusaloille.

Osakkeen Kaupankäynti

Powercell Sweden AB:n osake (PCELL) on listattu Nasdaq First North Tukholmassa. Osakkeen kaupankäynti alkoi vuonna 2014, ja yrityksen sertifioitu neuvonantaja on G&W Fondkommission. Powercell pyrkii olemaan vetyelektroniikan teollisuuden johtava toimija ja nollapäästö-yhteiskunnan mahdollistaja.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment