Pihlajalinna Oyj on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoajista. Yritys tarjoaa korkealaatuisia sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluita yksityisissä klinikoissaan, sairaaloissaan, kuntokeskuksissaan ja asumispalveluissaan ympäri Suomea. Palveluiden tarkoituksena on keskittyä ihmisten terveyden ylläpitämiseen.

Pihlajalinna pyrkii haastamaan totuttuja toimintamalleja ja tarjoamaan asiakkailleen jatkuvasti parempia palveluita, tavoitteenaan olla vastuullinen ja edelläkävijä alallaan. Asiakkaina yrityksellä on yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisen sektorin toimijoita​​.

Yrityksen Historia ja Tausta

Pihlajalinna perustettiin vuonna 2001 Parkanossa, Pirkanmaalla, ja sen perustaja Mikko Wirén työskenteli aluksi lääkärinä kaupungin terveysasemalla. Alkuvaiheessa Pihlajalinna keskittyi työvoiman vuokraukseen, laajentaen toimintaansa erikoissairaanhoitoon ja ulkoistuspalveluihin vuoteen 2005 mennessä.

Vuoteen 2007 mennessä Pihlajalinnan palveluvalikoimaan kuuluivat myös työterveyshuolto ja hoivapalvelut. Vuonna 2010 Pihlajalinna voitti ensimmäisen suuren ulkoistussopimuksensa Jämsän kaupungin kanssa. Vuonna 2015 Pihlajalinna listautui Helsingin pörssin päälistalle​​​​.

Toimipaikat ja Henkilöstö

Pihlajalinnan pääkonttori sijaitsee Tampereella, ja yritys on lähes kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Pihlajalinnalla on yli 7000 työntekijää, jotka edustavat yrityksen arvoja: eettisyyttä, energiaa ja avoimuutta​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Pihlajalinna Oyj:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Helsingin pörssissä, ja viimeisimmän tiedon mukaan osakkeen hinta oli 7,4 euroa. Osakkeen kaupankäyntitunnus on PIHLIS.HE​​.

Yhteenvetona Pihlajalinna Oyj on suomalainen terveyspalveluyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman sosiaali- ja terveyspalveluita. Yritys on listattu Helsingin pörssissä ja sillä on merkittävä rooli Suomen terveyspalveluiden kentässä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment