Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj, aiemmin tunnettu nimellä Orava Asuntorahasto Oyj, on Suomessa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, perustettu vuonna 2010. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Mannerheimintie 103 b:ssä. Ovaron päätoimiala on kiinteistöjen omistaminen ja hallinnointi, keskittyen erityisesti asuinkiinteistöihin.

Toiminta ja Tuotteet

Ovaro investoi pääasiassa asuinkiinteistöihin, joita se vuokraa. Yhtiön sijoituspolitiikan tavoitteena on saavuttaa 10%:n tuotto sijoituksilleen ja lisätä vuokra-asuntojen määrää kanavoimalla pääomaa kiinteistösijoituksiin. Ovaron kiinteistöportfolioon kuuluu useita asuntoja Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Osakkeiden Kaupankäynti

Ovaron osakkeet ovat listattu Helsingin pörssissä, tunnuksella OVARO. Helsingin pörssi on osa OMX Nordic Exchange Helsinkiä, ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista pörsseistä.

Ovaro OSAKE

Ovaron osakkeiden markkina-arvo on noin 30,3 miljoonaa euroa, ja osakekanta koostuu 8,5 miljoonasta osakkeesta. Yhtiön osakkeet ovat suosittuja sijoittajien keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöalan sijoituksista. Osakkeen arvo ja sen kehitys heijastavat yhtiön taloudellista tilannetta ja kykyä tuottaa arvoa sijoittajilleen.

Yhtiön johto ja hallitus ovat sitoutuneet kehittämään Ovaroa edelleen ja vahvistamaan sen asemaa kiinteistömarkkinoilla. Sijoittajat seuraavat tarkasti yhtiön taloudellista kehitystä ja markkinoiden suuntauksia, jotta voivat tehdä tietoon perustuvia sijoituspäätöksiä.​​​​​​

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment