Oriola Oyj:n juuret ulottuvat yli sataan vuoteen terveyden ja hyvinvoinnin parissa. Yhtiö on ollut vahvasti mukana rakentamassa Pohjoismaiden hyvinvointivaltioita ja terveydenhuoltoa Suomessa ja Ruotsissa.

Oriola Corporation perustettiin vuonna 2006, kun Orion Group jakautui kahteen pörssilistattuun yhtiöön: Orion Corporationiin ja Oriola-KD Corporationiin​​.

Pääkonttori ja Toiminta

Oriola on toiminut lääketukkukauppiaana jo vuodesta 1907 lähtien. Yhtiön pitkä perinne on luonut vahvan perustan sen vertaansa vailla oleville tiedoille ja asiantuntemukselle farmaseuttisella alalla. Yhtiön toiminta keskittyy lääkkeiden saatavuuden ja turvallisen käytön edistämiseen​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Oriola toimii lääketuotteiden jakelijana ja palveluntarjoajana. Sen tuote- ja markkinointipalveluvalikoima kattaa farmaseuttiset tuotteet, kuluttajaterveyden ja kauneustuotteet.

Yhtiö toimii useissa maantieteellisissä segmenteissä, mukaan lukien Suomi, Viro, Latvia, Liettua ja Valko-Venäjä, ja suurin osa sen liikevaihdosta tulee Suomesta​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Oriola osake on listattu Nasdaq Helsingissä, ja sen A-osake tunnetaan kaupankäyntitunnuksella OKDAV. Yhtiön pörssilistaus on tärkeä osa sen toimintaa, ja se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun ja kehitykseen​​.

Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Oriola Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista.

Oriola on kehittynyt merkittäväksi toimijaksi terveydenhuollon palvelujen ja tuotteiden alalla, ja sen osakkeet ovat keskeinen osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment