Nordic Lights, perustettu vuonna 1959, on erikoistunut raskaan kaluston valaistusratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Jakobstadissa (Pietarsaaressa), Suomessa.

Toimiala ja Tuotteet

Nordic Lights tuottaa korkealaatuisia, huipputeknisiä työ- ja ajovaloja raskaan kaluston ajoneuvoille, joita käytetään muun muassa kaivostoiminnassa, rakennusalalla, metsätaloudessa, materiaalinkäsittelyssä ja maataloudessa. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa takavaloja, ajovaloja, HID-valoja, halogeenivaloja, turvavalaisimia ja erikoisvalaisimia.

Innovatiivisuus ja Laatu

Yrityksen tehtävänä on mahdollistaa raskaan kaluston turvallinen ja tehokas käyttö, ja se on alansa edelläkävijöitä innovatiivisten, energiatehokkaiden valaistusratkaisujen kehittämisessä. Nordic Lights on yhteistyössä maailman johtavien konevalmistajien, kuten Caterpillarin, Hitachin, John Deeren, Komatsun, Liebherrin, Ponssen ja Sandvikin kanssa. Yrityksellä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus konevalmistajien kanssa yhteistyöstä suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinointiin.

Pörssilistaus

Nordic Lights on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Yhtiön osakkeet ovat siis kaupankäynnin kohteena pörssissä, mikä tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun ja menestykseen.

Osakkeen Tarjoama Mahdollisuus

Nordic Lightsin osakkeen omistaminen tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden olla mukana yrityksessä, joka on omistautunut tarjoamaan laadukkaita valaistusratkaisuja raskaan teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen jatkuva innovointi ja sitoutuminen laatuun tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment