Nexstim on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2000. Sen perustajiin kuuluvat Markku Lahdenpää, Pekka Puolakka ja Risto Ilmoniemi. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa​​​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Nexstim on globaalisti toimiva kasvuhakuinen lääketieteellisen teknologian yritys. Se keskittyy aivojen sairauksien ja häiriöiden hoitoon ja diagnostiikkaan. Nexstim on kehittänyt maailman johtavan, ei-invasiivisen aivosimulaatioteknologian, jota kutsutaan SmartFocus®-nimellä. SmartFocus® on navigoitu transkraniaalinen magneettistimulaatio (nTMS) -teknologia, joka mahdollistaa yksilöllisen hoidon ja diagnostiikan vakavissa aivosairauksissa ja -häiriöissä.

Transkraniaalinen magneettistimulaatio käyttää sähkömagneettisia impulsseja kohdistamaan ja vuorovaikuttamaan tiettyjen aivoalueiden kanssa pään ulkopuolelta. SmartFocus® on ainoa kaupallisesti saatavilla oleva todella henkilökohtainen navigoitu TMS. Se mahdollistaa stimulaation tarkan ja täsmällisen antamisen millimetrin tarkkuudella perustuen kunkin potilaan ainutlaatuiseen aivoihin. Nexstimin teknologiaa käytetään sekä neurokirurgisessa diagnostiikassa että masennuksen ja kivun hoidossa​​.

SmartFocus® nTMS Käyttökohteet

SmartFocus® nTMS-kartoitusta Nexstimin NBS (Navigated Brain Stimulation) 5 -järjestelmän kanssa käytetään, kun tuumoria epäillään olevan lähellä potilaan aivojen tärkeitä motorisia ja kielellisiä alueita. SmartFocus®-aivokartat ovat hyödyllisiä hoitovaihtoehdon päättämisessä. Jos lääkkeet eivät tehoa tai halutaan lääkkeetön vaihtoehto, SmartFocus® nTMS Nexstimin NBS-järjestelmällä 6 voi olla ratkaisu vakavan masennushäiriön tai kroonisen neuropatian kivun hoitoon​​.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -pörssissä. Yhtiö on julkisesti noteerattu ja sen osakkeet ovat saatavilla kyseisellä markkinalla​​.

Globaali Läsnäolo

Nexstim toimii globaalisti ja sillä on asiakkaita useissa maissa ympäri maailmaa. Maita, joissa Nexstimillä on asiakkaita, ovat muun muassa Itävalta, Australia, Belgia, Kanada, Kroatia, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkong/Kiina, Unkari, Intia, Italia, Japani, Norja, Puola, Romania, Venäjä, Saudi-Arabia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Turkki, Iso-Britannia ja Yhdysvallat​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment