Neles, perustettu vuonna 2020, on erottautunut globaalina toimijana teollisuusventtiilien ja virtauksensäätöratkaisujen alalla. Vaikka yritys itsessään on suhteellisen uusi, sen juuret ulottuvat kauas historiaan, sillä se syntyi osana Metso Oyj:n ja Outotec Oyj:n fuusiota ja sitä seurannutta liiketoimintojen jakautumista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Suomessa.

Sijainti ja Toiminta

Nelesin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, mutta yhtiön toiminta on globaalia. Neles suunnittelee, valmistaa ja markkinoi venttiileitä, venttiiliohjaimia, sekä muita virtauksensäätöratkaisuja laajalle asiakaskunnalle. Yhtiön tuotteita käytetään monissa teollisuuden prosesseissa, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa, sellu- ja paperiteollisuudessa sekä kaivosalalla, missä luotettavuus ja kestävyys ovat kriittisen tärkeitä.

Tuotteet ja Palvelut

Nelesin valikoima kattaa laajan kirjon teollisuusventtiilejä, mukaan lukien palloventtiilit, vekkiventtiilit ja säätöventtiilit. Yhtiö tunnetaan myös edistyksellisistä venttiiliohjaimistaan ja digitalisaation hyödyntämisestä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Neles keskittyy tarjoamaan asiakkailleen kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka parantavat prosessien turvallisuutta ja luotettavuutta.

Pörssitiedot

Neles on listattu Helsingin pörssissä, ja sen osaketunnus on NELES. Yhtiön osake on ollut kiinnostuksen kohteena sijoittajien keskuudessa, erityisesti sen vahvan aseman ja tunnustetun asiantuntemuksen ansiosta teollisuusventtiilien alalla.

Nelesin Osake

Nelesin osake tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun ja menestykseen teollisuusventtiilien ja virtauksensäätöratkaisujen alalla. Yhtiön sitoutuminen innovaatioon, laatuun ja kestävään kehitykseen tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen. Nelesin osakkeen arvoon vaikuttavat globaalit teollisuuden trendit, raaka-aineiden hinnat sekä maailmanlaajuinen taloudellinen tilanne.

Nelesin rooli teollisuusventtiilien ja virtauksensäätöratkaisujen toimittajana on keskeinen, ja yhtiön jatkuva pyrkimys teknologian kehittämiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun pitää sen alan kärjessä. Sijoittajille Nelesin osake edustaa mahdollisuutta tukea yhtiötä, jonka tuotteet ja palvelut ovat olennaisia monille teollisuuden aloille ympäri maailmaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment