Musti Group perustettiin vuonna 1988, kun ensimmäinen Musti ja Mirri -lemmikkitarvikeliike avattiin Tampereella. Yrityksen perusti koiraharrastaja ja palkittu koirankasvattaja Matti Varpula. Alusta alkaen Musti Groupin vahvuutena on ollut sen henkilöstö, joka on syvästi perehtynyt nelijalkaisiin asiakkaisiinsa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä osoitteessa Mäkitorpantie 3, 00620 Helsinki, Suomi.

Toiminta ja Palvelut

Musti Group toimii Pohjoismaissa, tarjoten monipuolisen valikoiman lemmikkituotteita ja -palveluita, kuten ruoat, tarvikkeet ja hoitopalvelut. Yritys toimii useiden kauppaketjujen, kuten Musti ja Mirri, Musti, Arken Zoo ja Djurmagazinet, kautta sekä tarjoaa tuotteitaan myös verkkokaupassa.

Laajeneminen ja Kehitys

Musti Group laajensi toimintaansa Ruotsiin vuonna 2012 ostamalla Grizzly Zoo -ketjun, ja myöhemmin myös Arken Zoo ja Djurmagazinet -ketjut. Norjaan laajeneminen tapahtui vuonna 2016 Musti-kauppojen avautuessa. Vuonna 2016 perustettiin Musti Group, joka yhdisti kaikki toiminnot yhden katon alle.

Pörssitiedot

Musti Group listattiin Nasdaq Helsingin pörssin viralliselle listalle vuonna 2020. Yhtiön osakkeista tehtiin julkinen ostotarjous, jossa osakkeiden arvo oli asetettu noin 26 euroon osaketta kohden, arvostaen koko yhtiön noin 0,9 miljardiin euroon (noin 1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin).

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment