Musti ja Mirri, perustettu vuonna 1988 Tampereella Suomessa, on noussut Pohjoismaiden johtavaksi lemmikinhoitoalan asiantuntijaksi. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa.

Toiminta ja Tuotteet

Musti Group, Musti ja Mirrin emoyhtiö, tarjoaa monipuolisia palveluita ja tuotteita lemmikeille ja niiden omistajille. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja sen liiketoiminta kattaa Musti ja Mirri, Musti, Arken Zoo ja Djurmagazinet -myymäläketjut sekä verkkokaupat, kuten Peten Koiratarvike ja Vetzoo. Musti Group tarjoaa myös lemmikinhoitopalveluita monissa kivijalkamyymälöissään.

Taloudelliset Tiedot

Vuonna 2022 päättyneen tilivuoden aikana Musti Groupin nettomyynti oli 391,1 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskenteli 1 587 lemmikkien asiantuntijaa. Yhtiö listautui Nasdaq Helsingin pörssiin vuonna 2020, mikä oli merkittävä askel yhtiön kasvustrategiassa.

Vastuullisuus ja Innovaatio

Musti Groupille vastuullisuus tarkoittaa lemmikkien ja ihmisten hyvinvoinnin edistämistä, korkeiden laatu-, turvallisuus- ja asiantuntemusstandardien ylläpitämistä sekä kestävämpien toimintatapojen kehittämistä. Yhtiön historia ulottuu vuoteen 1988, jolloin ensimmäinen Musti ja Mirri -lemmikkitarvikeliike avattiin Tampereella. Siitä lähtien yhtiö on kasvanut ja laajentunut merkittävästi, mukaan lukien laajentuminen Ruotsiin ja Norjaan.

Musti ja Mirri OSAKE

Osana Musti Groupia, Musti ja Mirri edustaa sijoitusmahdollisuutta lemmikkieläinten hoitoalalla, joka on jatkuvasti kasvava markkina. Yhtiön osakkeet (MUSTI.HE) ovat saatavilla Helsingin pörssistä, ja ne tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa yritykseen, joka keskittyy lemmikkien ja niiden omistajien elämän parantamiseen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment