Musti Groupin historia alkaa vuodesta 1988, kun ensimmäinen Musti ja Mirri -lemmikkitarvikeliike avattiin Tampereella, Suomessa.

Yrityksen perusti omistautunut koiraharrastaja ja palkittu koirankasvattaja Matti Varpula. Musti Group on kasvanut ja laajentunut merkittävästi perustamisestaan lähtien​​.

Pääkonttori ja Toiminta

Musti Group on Pohjoismaiden johtava lemmikkihoitoalan yritys, joka toimii omnichannel-liiketoimintamallilla palvellakseen lemmikkien ja niiden omistajien tarpeita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiön liiketoiminta keskittyy lemmikkituotteiden ja -palveluiden tarjoamiseen​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Musti Group Oyj on lemmikkihoitoon keskittynyt yritys, joka tarjoaa lemmikkitarvikkeita. Yhtiö palvelee lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita, kuten trimmausta, leikkausta, kynsien hoitoa, koulutusta ja muita palveluita.

Yhtiön tuotevalikoima kattaa laajan kirjon lemmikkitarvikkeita ja palveluita, jotka tukevat lemmikkien hyvinvointia ja terveyttä​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Musti Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä tunnuksella MUSTI.HE. Osakkeiden listautuminen pörssiin on tärkeä osa yhtiön liiketoimintastrategiaa, ja se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Osakkeiden hinta, historiatiedot ja muut tärkeät tiedot ovat olennaisia sijoittajille ja markkina-analyytikoille​​.

Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Musti Group Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista. Musti Group on noussut merkittäväksi toimijaksi Pohjoismaiden lemmikkihoitoalalla, ja sen Musti Group osakkeet ovat tärkeä osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment