Mullen Automotive, Inc. on sähköautoja valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 2014 David Micheryn toimesta. Yhtiö syntyi CODA Automotiven ja Mullen Motor Carsin yhdistymisestä ja on sijainniltaan Brea’ssa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Mullen Motor Cars perustettiin jo vuonna 2002 ja se oli tunnettu Mullen GT:n, yhden ensimmäisistä sähköisistä superautoista, valmistajana.

Toimiala ja Tuotteet

Mullen Automotive keskittyy henkilöautojen ja kaupallisten ajoneuvojen sähköisten versioiden valmistukseen. Yhtiö tarjoaa myös kiinteätilaisia polymeeriakkuja ja pyrkii luomaan kokonaisvaltaisia sähköautojen omistamisen ratkaisuja alkaen tutkimuksesta ja päättyen rahoitukseen sekä huoltoon. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset sähköautot ja kaupalliset ajoneuvot.

Pörssilistaus

Mullen Automotive on listattu NASDAQ-pörssissä tunnuksella MULN. Osakkeen hinta ja arvo heijastavat yrityksen kehitystä ja sähköautoalan dynaamista markkinatilannetta.

Mullen Automotiven Osake

Mullen Automotiven osake tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua sähköautoalan kasvuun. Yhtiö pyrkii olemaan edelläkävijä sähköautojen kehityksessä ja valmistuksessa, mikä tekee siitä mielenkiintoisen sijoituskohteen niille, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisistä ja innovatiivisista teknologioista.

Mullen Automotiven toiminta ja tuotteet heijastavat sen pyrkimystä vastata kasvavaan kysyntään puhtaammista ja tehokkaammista liikennemuodoista. Yhtiön innovatiiviset ratkaisut ja sitoutuminen sähköautojen kehitykseen tekevät siitä merkittävän toimijan alalla, joka on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment