Modulight, Inc. perustettiin vuonna 2000. Yritys on kehittynyt ja kasvanut perustamisestaan lähtien, ja sen historia ulottuu yli kahden vuosikymmenen taakse. Modulight aloitti toimintansa keskittyen laserlaitteiden ja -järjestelmien valmistukseen​​.

Pääkonttori ja Toimipaikat

Modulightin pääkonttori sijaitsee Tampereella, Suomessa, ja yhtiöllä on lisäksi toimisto San Josessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Tämä kansainvälinen läsnäolo tukee Modulightin toimintaa laajasti eri markkinoilla​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Modulight Corporation on ISO9001:2015, ISO14001:2015 ja ISO13485:2016 sertifioitu puolijohdeyritys, joka tarjoaa arvoa lisääviä ratkaisuja optisiin sovelluksiin lääketieteessä, biotieteissä, räätälöidyissä ja teollisissa sovelluksissa. Yhtiö on erikoistunut biolääketieteellisten lasereiden suunnitteluun ja valmistukseen, mukaan lukien lääketieteelliset lasersysteemit erilaisten sairauksien, kuten pään ja kaulan syövän, virtsarakon syövän, keuhkosyövän, silmämelanooman ja muiden hoitoon​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Modulight listattiin Nasdaq Helsingin pörssiin vuonna 2021. Yhtiön pörssilistaus on merkittävä askel sen kasvun ja kehityksen kannalta, ja se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön tulevaisuuteen​​.

Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen Modulightin historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista. Modulight on osoittanut olevansa innovatiivinen toimija laserteknologian alalla, ja sen Modulight osakkeet ovat tärkeä osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment