MOCORP Inc. on räätälöityä kaupallista metallintyöstöä ja hitsausta tarjoava yritys, joka sijaitsee Minnesotan Twin Cities -alueella. Yritys perustettiin vuonna 2008 ja on kasvanut jatkuvasti asiakkaitaan miellyttäen. Sen osoite on 14280 Sunfish Lake Blvd NW, Ramsey, MN 55303, Yhdysvallat​​​​.

Tuotanto ja Palvelut

MOCORP valmistaa ja tuottaa räätälöityjä kaupallisia metalliosia ja -laitteita, joita käytetään vähittäiskaupassa, vieraanvaraisuusalalla ja ravintoloissa.

Yritys tunnetaan erityisesti käsityötaitonsa ansiosta ja se työskentelee materiaaleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä, hiiliteräksellä, kuparilla, messingillä ja alumiinilla. MOCORP:n asiantunteva henkilöstö hallitsee laaja-alaisesti laserleikkauksen, TIG- ja MIG-hitsauksen, flux-core, kaarihitsauksen ja juottamisen, sekä leikkaamisen, lävistämisen, taivuttamisen ja muotoilun​​.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Tietoja MOCORP Inc.:n pörssilistauksesta tai osakkeiden saatavuudesta ei ole saatavilla. Tämä voi johtua siitä, että yritys ei ole julkisesti listattu tai tällaiset tiedot eivät ole yleisesti saatavilla.

MOCORP Inc. erottuu metallintyöstöalalla erityisesti monipuolisten palveluidensa ja korkealaatuisten tuotteidensa ansiosta. Yrityksen sijainti Minnesotan teollisuusalueella ja sen kyky tarjota asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja tekevät siitä arvokkaan toimijan alalla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment