Meta Platforms, Inc., aiemmin tunnettu nimellä Facebook, on amerikkalainen monikansallinen teknologiajätti, jonka pääkonttori sijaitsee Menlo Parkissa, Kaliforniassa. Yhtiö perustettiin vuonna 2004, ja se on vuosien varrella laajentanut toimintaansa merkittävästi.

Toiminnan Laajuus ja Tuotteet

Meta Platforms kehittää tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat ihmisille yhteydenpidon ja jakamisen eri laitteiden ja alustojen kautta. Se on Facebookin, Instagramin, WhatsAppin, Oculusin ja muiden tytäryhtiöiden emoyhtiö. Yhtiö toimii kahdella pääsegmentillä: Sovellusten Perhe (Family of Apps) ja Todellisuuslaboratoriot (Reality Labs).

Meta on keskittynyt erityisesti metaversumin luomiseen, tarjoamalla käyttäjille uudenlaista online-kokemusta lisätyn ja virtuaalitodellisuuden kautta.

Pörssilistautuminen ja Osaketiedot

Meta Platforms on listattu Nasdaq Global Select Market -pörssissä, tunnuksella META. Yhtiön osakkeiden arvo on vaihdellut merkittävästi, ja sen markkina-arvo on ollut jopa 849.904 miljardia dollaria. Yhtiön osakekurssi oli 330.72 dollaria viimeisimmän kaupankäyntipäivän päätteeksi, ja sen 52 viikon vaihteluväli on ollut 108.32 – 332.32 dollaria​​​​.

Meta Platforms edustaa digitaalisen maailman eturintamaa, ollen mukana muovaamassa sitä, miten ihmiset yhdistyvät toisiinsa ja jakavat kokemuksiaan. Yhtiön rooli sosiaalisen median pioneerina ja sen panostus metaversumiin osoittavat sen innovatiivisuuden ja kyvyn mukautua jatkuvasti muuttuvaan teknologiseen maisemaan.

Sijoittajille Meta Platforms tarjoaa mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja jatkuvasti kehittyvää alaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment