Merus Power Oyj, tunnettu aiemmin nimellä Merus Power Dynamics Oy, on suomalainen teknologiayritys, joka perustettiin vuonna 2008. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ylöjärvellä, Suomessa. Merus Power on keskittynyt sähköenergian varastointiin ja sähkölaadun ratkaisuihin, tuoden markkinoille innovatiivisia suomalaisia sähköenergian varastointijärjestelmiä ja sähkölaadun järjestelmiä​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Merus Powerin liiketoiminta perustuu skaalautuviin ja modulaarisiin tehoelektroniikkoihin, älykkäisiin ohjelmistoteknologioihin ja sähkötekniikan asiantuntemukseen. Yritys tarjoaa ratkaisuja, jotka vähentävät sähköhäiriöitä ja parantavat asiakkaiden toiminnan kannattavuutta ja energiatehokkuutta. Merus Powerin asiakaskunta on monipuolinen, kattaen teollisuuden, energiantuotannon ja uusiutuvan energian toimijat. Yhtiöllä on asiakkaita yli 60 maassa​​​​.

Pörssilistaus

Merus Power listautui Nasdaq Helsingin First North Growth Market -markkinapaikalle 8. kesäkuuta 2021. Tämä oli merkittävä askel yrityksen kehityksessä ja kasvussa​​.

Merus Power OSAKE

Merus Powerin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, jossa se tunnetaan nimellä MERUS. Osakkeen noteeraus alkoi listautumisen yhteydessä vuonna 2021​​.

Yhteenveto

Merus Power on innovatiivinen suomalainen yritys, joka on omistautunut kestävän ja energiatehokkaan tulevaisuuden mahdollistamiseen. Sen tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaita saavuttamaan kestävyystavoitteitaan ja parantamaan sähkölaatuaan. Yrityksen kasvua tukevat globaalit megatrendit, kuten ilmastonmuutos ja vihreä siirtymä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment