Maha Energy AB, joka tunnetaan myös nimellä Maha, on kansainvälinen öljy- ja kaasualan yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa, ja sillä on tekninen toimisto Calgaryssä, Kanadassa, sekä operatiivisia toimistoja Grayvillessä, Illinois’ssa, Yhdysvalloissa ja Rio de Janeirossa, Brasiliassa.

Toiminta ja Tuotteet

Maha Energyn liiketoimintaan kuuluu öljyn ja kaasun etsintä, kehittäminen ja tuotanto. Yhtiön strategiana on kohdistaa ja kehittää alisuoriutuvia hiilivetyvaroja maailmanlaajuisesti. Maha operoi Mafraq-kenttää Block 70:ssä Omanin sulttaanikunnassa sekä omaa omaisuutta Yhdysvalloissa.

Pörssilistaus

Maha Energy AB:n osakkeet on listattu Nasdaq Stockholm -pörssissä tunnuksella MAHA-A. Yhtiön markkina-arvo ja osakekurssi vaihtelevat markkinatilanteen mukaan.

Taloudellinen Suorituskyky

Maha Energy AB julkaisi vuoden 2022 vuosikertomuksensa, jossa se esittelee toimintansa ja taloudellisen suorituskykynsä. Vuosikertomus on saatavilla sekä englanniksi että ruotsiksi yrityksen verkkosivuilla.

Johto ja Organisaatio

Yhtiön johtoon kuuluu toimitusjohtaja Paulo Mendonça sekä hallituksen jäsenet Richard Norris ja Viktor Modigh. Maha Energy keskittyy tehokkaaseen ja vastuulliseen toimintaan öljy- ja kaasualalla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment