Larsen & Toubro Ltd, lyhyemmin L&T, on intialainen monikansallinen konglomeraattiyhtiö, joka perustettiin vuonna 1938 Bombayssa (nykyinen Mumbai) kahden tanskalaisen insinöörin, Henning Holck-Larsenin ja Søren Kristian Toubron, toimesta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, ja teknisten palveluiden pääkonttori on Chennaissa.

Toimiala ja Palvelut

L&T on globaali teknologia-, insinööri-, rakennus-, projektien, valmistuksen ja rahoituspalveluiden konglomeraatti. Yhtiö on yksi maailman viiden johtavan rakennusyhtiön joukossa. Sen toimialue kattaa infrastruktuurin, rakentamisen, puolustuksen, hiilivetyteollisuuden, raskaan insinöörityön, voimalaitokset, laivanrakennuksen, ilmailun, sähköautomaation, kaivostoiminnan ja metallurgian. L&T:llä on yli 93 tytäryhtiötä, 5 osakkuusyhtiötä ja 27 yhteisyritystä, ja se toimii yli 30 maassa.

Osakkeet ja Pörssilistaus

L&T on julkinen yhtiö, joka listataan Intian pörssissä. Yhtiö on tunnettu vahvasta asiakaskeskeisyydestään ja maailmanluokan laadustaan, ja se on säilyttänyt johtoasemansa kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

L&T OSAKE

L&T:n osake on noteerattu Intian pörssissä, ja se on tunnettu laajasta liiketoimintaportfoliostaan ja vahvasta markkina-asemastaan. Yhtiö on tunnustettu sen kyvykkyydestä toteuttaa suuria ja monimutkaisia projekteja sekä kyvystään innovoida ja kehittää uusia teknologioita vastaamaan jatkuvasti muuttuvia markkinoiden tarpeita.

Yhteenveto

L&T on merkittävä toimija globaalilla insinööri- ja rakennusalalla, tunnettu laajasta palveluvalikoimastaan ja kyvystään toteuttaa suuria, monimutkaisia projekteja. Yhtiön pitkä historia, vahva asiakaskeskeisyys ja sitoutuminen laatuun tekevät siitä alansa johtavan toimijan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment