Lifeline SPAC I Oyj on suomalainen erityistarkoitukseen perustettu hankintayhtiö (SPAC), jonka keskeinen tehtävä on yritysostojen toteuttaminen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Pursimiehenkatu 26 C:ssä. Lifeline SPAC I on ensimmäinen Pohjoismaissa toimiva SPAC, joka keskittyy korkean kasvupotentiaalin omaavien teknologiayritysten rahoittamiseen.

Toiminta ja Tavoitteet

Lifeline SPAC I:n tavoitteena on yhdistyä pohjoismaisen kasvuyrityksen kanssa ja tukea sen kasvustrategian toteutumista keräämällä varoja tarjouksesta ja hyödyntämällä oman sekä laajan kansainvälisen verkostonsa asiantuntemusta. Yhtiö keskittyy erityisesti sellaisiin segmentteihin kuin yritysohjelmistot, terveysteknologia, ilmastoteknologia, digitaaliset kuluttajatuotteet ja -palvelut sekä robotiikka ja laitteisto.

Pörssilistaus

Lifeline SPAC I:n A-sarjan osakkeiden kaupankäynti alkoi Nasdaq Helsingin säännellyn markkinan SPAC-segmentissä 15. lokakuuta 2021. A-sarjan osakkeiden ISIN-koodi on FI4000512496 ja kaupankäyntitunnus “LL1SPAC”.

Osaketiedot

Lifeline SPAC I:n osakepääoma oli 80 tuhatta euroa 4. lokakuuta 2021. Yhtiöllä on kaksi osakesarjaa, A- ja B-sarja. Yhtiö on laskenut liikkeeseen 2 500 000 täysin maksettua B-sarjan osaketta ja lisäksi 10 000 000 yhtiön A-sarjan osaketta IPO:ssa (listautumisannissa). Kukin osake oikeuttaa yhden äänen yhtiön yhtiökokouksessa. Osakkeilla ei ole nimellisarvoa.

Lifeline SPAC I:n osakkeet on otettu kirjanpitojärjestelmään 24. syyskuuta 2021 alkaen. A-sarjan osakkeiden ISIN-koodi on FI4000512496 ja B-sarjan osakkeiden ISIN-koodi on FI4000512124. Kaikki yhtiön osakkeet kantavat yhtäläisiä äänestys- ja taloudellisia oikeuksia, lukuun ottamatta A-sarjan osakkeiden lunastusehtoa ja B-sarjan osakkeiden osingonjaon ja varojen jakamisen rajoituksia sekä yhtiön purkautumisen yhteydessä jaettavan jakokelpoisen varan poissulkemista.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment