LeadDesk Oyj on ohjelmistoyritys, joka perustettiin vuonna 2010. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kalliossa, Helsingissä, missä työskentelevät heidän globaalin johtonsa, rahoitus-, markkinointi-, kehitys- ja operaatiotiimit. Lisäksi heillä on tuotekehityskeskus Lappeenrannassa, Suomen kauniilla järvialueella​​.

Toiminta ja Tuotteet

LeadDesk kehittää ohjelmistoja, jotka auttavat myynti- ja asiakaspalvelutiimejä tehostamaan toimintaansa. Heidän ohjelmistonsa on suunniteltu käsittelemään suuria määriä liidejä ja pyyntöjä tehokkaasti yhdistämällä oikeat henkilöt oikeaan aikaan sopivien kanavien kautta. LeadDesk mahdollistaa myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstön muuttumisen suorituskykyisiksi “superthdiksi” tarjoamalla helppokäyttöisen palveluna toimivan ohjelmiston ensiluokkaisen tuen kera​​.

Pörssitiedot

LeadDesk Oyj:n osake on listattu First North Finland -markkinapaikalla, ja sen kaupankäyntitunnus on LEADD. Yhtiön osakkeen viimeisin noteeraus on 5,74 euroa​​.

Yrityksen historia on myyntihenkilöiden ohjaamaa, sillä perustajat ovat itse myyntityön ammattilaisia. Heidän visionaan oli mullistaa puhelinkeskusala agentti kerrallaan ja tarjota työkaluja, jotka auttavat jokaista agenttia saavuttamaan parempia tuloksia jo ensimmäisestä päivästä lähtien​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment