San Franciscolainen kryptovaluuttavaihto Kraken on ilmoittanut aikomuksestaan hankkia hollantilaisen Coin Meester B.V. (BCM).

Lokakuun 5. päivänä julkaistussa blogipostauksessaan Kraken korosti suunnitellun yritysoston “korostavan sitoutumistamme liiketoimintamme kasvattamiseen Euroopassa” ja korosti aikomustaan hyödyntää vahvaa taloudellista asemaansa ja erittäin kilpailukykyistä tuotevalikoimaansa.

Krakenin toimitusjohtaja David Ripley totesi:

“Hollannilla on yksi maailman kehittyneimmistä talouksista, vakiintunut innovaatiokulttuuri ja korkea kryptojen hyväksymisen taso. Tämä tekee siitä meille keskeisen markkinan eurooppalaisissa laajentumissuunnitelmissamme.”

BCM on vuonna 2017 perustettu rekisteröity kryptovaluuttavälittäjä, joka on hiljattain uudelleenbrändätty nimeltään Bitcoin Meesteristä. Se on rakentanut vahvan maineen Alankomaissa tarjoamalla palveluja kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja panostamiseen.

Hollantilaisena kryptovaluuttapalveluntarjoajana, joka on rekisteröity Hollannin keskuspankkiin (DNB), Coin Meester B.V. (BCM) on vakiinnuttanut asemansa luotettavana alustana hollantilaisille käyttäjille. Tarjoten pääsyn yli 170 kryptovaluutan laajaan valikoimaan ja ylpeillen vahvalla paikallisella rahoitusinfrastruktuurilla, BCM on ansainnut käyttäjien luottamuksen Alankomaissa.

“BCM:n hankinta antaa Krakenille merkittävän aseman Alankomaiden markkinoilla ja mahdollistaa BCM:n asiakkaille entistäkin vankemman tuotevalikoiman hyödyntämisen.”

Krakenin Hankinta Coin Meester B.V:stä Vahvistaa Läsnäoloa Alankomaissa

Vaikka kaupan taloudellisia yksityiskohtia ei ole julkaistu, suunniteltu yritysosto odotetaan vahvistavan Krakenin jalansijaa Alankomaissa. Lisäksi yksi Alankomaiden vanhimmista ja arvostetuimmista rekisteröidyistä kryptovaluuttavälittäjistä, BCM:n asiakkaat saavat pääsyn Krakenin kattavaan tuotevalikoimaan, alan johtavaan likviditeettiin, korkeampiin turvallisuusstandardeihin ja ympärivuorokautiseen asiakastukeen.

BCM:n perustaja ja toimitusjohtaja Mitchell Zandwijken totesi:

“Perustimme BCM:n, koska halusimme tehdä kryptojen saatavuudesta kaikille helpompaa. Kraken on alalla pioneeri, jonka kokemus ulottuu yli vuosikymmenen taakse, ja se tekee siitä täydellisen liiketoimintamme tulevaisuuden vaalijan. Asiakkaamme hyötyvät kaikesta, mitä kryptovaluutoilla on tarjottavanaan Krakenin jatkuvaan sijoittamiseen ja innovointiin.”

Lisäksi Krakenin suunniteltu hankinta BCM:stä noudattaa Euroopan komission esittelemää Markets in Crypto-Assets (MiCA) -sääntelykehystä. MiCA tarjoaa selkeän sääntelykehyksen kryptoalalle Alankomaissa ja koko Euroopassa. Tämä sääntelyselkeys hyödyttää paitsi alaan osallistuvia toimijoita, kuten Krakenia, myös varmistaa, että kuluttajilla on pääsy kilpailukykyisempiin ja turvallisempiin kryptoalan tuotteisiin ja palveluihin.

Krakenin Eurooppalainen Laajentumissuunnitelma Korostaa Noudattamista Sääntelykehysten Suhteen

Kraken tekee merkittäviä edistysaskeleita laajentaessaan liiketoimintaansa eurooppalaisen sääntelyn mukaisesti. Tämä liike on linjassa heidän olemassa olevien VASP (Virtual Asset Service Provider) -lisenssiensä kanssa Irlannissa, Italiassa ja Espanjassa. Lisäksi Kraken on prosessissa hankkia rekisteröintejä muissa keskeisissä eurooppalaisissa markkinoissa. On tärkeää huomata, että BCM:ään liittyvä yrityskauppa on riippuvainen sääntelyviranomaisten hyväksynnästä, mukaan lukien hollantilaisen keskuspankin hyväksyntä. Tämä korostaa molempien yritysten sitoutumista noudattaa Hollannin sääntelykehystä.

Krakenin strategiset liikkeet laajemman läsnäolon saavuttamiseksi Euroopassa sisältävät merkittäviä sääntelyaskelia Espanjassa ja Irlannissa. Yksi näistä kriittisistä vaiheista oli Krakenin saama EU:n elektronisen rahan lisenssi, joka avasi mahdollisuuksia laajentumiselle.

Lisäksi pörssi saavutti toisen merkkipaalun rekisteröitymällä onnistuneesti Espanjan keskuspankin Virtual Asset Service Provider (VASP) -lisenssiin.

Nämä kehitykset ovat linjassa laajemman trendin kanssa, jossa eri yritykset ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan laajentua Eurooppaan. Tämä trendi liittyy Euroopassa vallitseviin suotuisiin markkinoihin, politiikkaan ja sääntelyviranomaisiin. On huomattava, että kryptoalan yritysten viimeaikaiset menestykset Euroopassa liittyvät läheisesti merkittävään kryptolainsäädäntöön, jota kutsutaan nimellä Markets in Crypto Assets (MiCA). Tämä lainsäädäntö tarjoaa kattavan kehyksen eri näkökohtien sääntelemiseksi kryptovaluutta-alalla, mukaan lukien pörssit, vakautetut kryptovaluutat ja muut Web3-palvelut.

What's your reaction?
Happy0
Lol1
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment