Kojamo on suomalainen vuokra-asumisen edelläkävijä, joka perustettiin vuonna 1969. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki. Kojamo on yksi Suomen suurimmista yrityksistä, joka investoi vuokra-asuntoihin.

Yhtiön tehtävänä on luoda parempaa kaupunkielämää, ja se työllistää noin 300 ammattilaista. Kojamo keskittyy kestävään kehitykseen ja yritysvastuuseen strategiansa keskeisenä osana​​​​.

Lumo: Vuokra-asuminen ja Asuntopalvelut

Kojamon asumisbrändi Lumo tarjoaa erinomaista vuokra-asumista ja asumispalveluita kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Lumo-verkkokaupan kautta kuluttajat voivat vuokrata asunnon entistä helpommin​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Kojamon osake “KOJAMO” on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Osakkeet ovat Euroclear Finland Oy:n arvo-osuusjärjestelmässä. Kojamon rekisteröity osakepääoma on 58,025,136 euroa, ja yhtiöllä on 247,144,399 täysin maksettua osaketta (tilanne 15. kesäkuuta 2018).

Kojamolla on vain yksi osakesarja, ja jokainen osake oikeuttaa äänioikeuteen yhtiön osakkeenomistajien yleiskokouksessa.

Osakkeilla ei ole nimellisarvoa, ja kaikki osakkeet tuottavat yhtäläiset oikeudet osinkoihin ja muihin Kojamon jakamiin tuottoihin​​.

Kojamo on siten merkittävä toimija Suomen vuokra-asuntomarkkinoilla, joka panostaa innovatiivisiin ratkaisuihin ja tarjoaa laadukkaita asumispalveluita kasvukeskuksissa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment