Kempower Oyj on suomalainen yritys, joka on erikoistunut sähköautojen nopeisiin latausratkaisuihin. Yhtiön tuotekehitys ja tuotanto ovat juurtuneet Suomeen, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Kempowerin tiimi koostuu sähköautojen latausmarkkinoiden asiantuntijoista, jotka omistautuvat täysin latausteknologian kehittämiseen ja parantamiseen.

Tuotteet ja Palvelut

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-nopealatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa siirrettävät latausasemat, asemalatauslaitteet ja pilvipohjainen latauksen hallintajärjestelmä. He tarjoavat ratkaisuja julkiseen lataukseen, logistiikkaan, julkiseen liikenteeseen, OEM-asiakkaille sekä meriteollisuuteen.

Markkina-asema ja Kasvu

Kempower on tunnettu innovatiivisista ja käyttäjäystävällisistä latausratkaisuistaan, jotka tukevat sähköautoilun yleistymistä ja kestävää kehitystä. Yhtiö on sitoutunut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja pyrkii saavuttamaan 100 prosentin hiilineutraaliuden vuoteen 2035 mennessä ja 100 prosentin kierrätettävyyden omassa toiminnassaan vuoteen 2025 mennessä.

Pörssitiedot

Kempower listasi osakkeensa Nasdaq Helsingin pörssissä joulukuussa 2021. Kempower on kasvanut nopeasti, ja sen innovatiivinen ja kansainvälinen lähestymistapa on herättänyt huomiota maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Lahdessa, Suomessa, ja Kempower työllistää ammattilaisia 18 eri kansallisuudesta, mikä kertoo sen kansainvälisestä ja monimuotoisesta työyhteisöstä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment