Kemira Oy perustettiin Suomessa vuonna 1920 ja on siitä lähtien kasvanut merkittäväksi toimijaksi maailmanlaajuisesti kemian alalla. Vuosikymmenten aikana yritys on laajentanut toimintaansa ja monipuolistanut tuotevalikoimaansa vastatakseen asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin. Kemira on pysynyt vankasti sitoutuneena tutkimus- ja kehitystyöhön pysyäkseen kemian innovaation eturintamassa.

Pääkonttori ja Maailmanlaajuinen Toiminta

Kemira Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Suomalaisesta pohjastaan käsin yritys on laajentanut läsnäoloaan palvellakseen asiakkaitaan yli 100 maassa maailmanlaajuisesti. Kemira on rakentanut vahvan tuotantolaitosten, tutkimuskeskusten ja myyntitoimistojen verkoston ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen tarjoamisen laajalle teollisuudenalalle.

Toiminta-alueet ja Tuotteet

Kemira erikoistuu vesikemiaan ja tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita eri teollisuudenaloille, mukaan lukien:

  • Massa- ja Paperiteollisuus: Kemira tarjoaa kemikaaleja ja prosessiratkaisuja parantaakseen massa- ja paperinvalmistuksen tehokkuutta ja kestävyyttä.
  • Vedenkäsittely: Yhtiö tarjoaa vedenkäsittelykemikaaleja ja -palveluita kunnille ja teollisuusasiakkaille varmistaen veden laadun ja turvallisuuden.
  • Öljy ja Kaasu: Kemiran ratkaisut auttavat tehostamaan öljyn ja kaasun tuotantoprosesseja kestävän kehityksen näkökulmasta.
  • Kemian Teollisuus: Kemira palvelee kemian teollisuutta erilaisilla erikoiskemikaaleilla eri sovelluksiin.
  • Kaivosteollisuus ja Metallurgia: Yhtiön tuotteita ja asiantuntemusta käytetään prosessien optimointiin ja ympäristövaikutusten vähentämiseen kaivosteollisuudessa ja metallurgiassa.
  • Maatalous: Kemira tarjoaa ratkaisuja kasvinsuojeluun, maaperän parantamiseen ja kasvinravinteisiin.

Pörssinoteeraus

Tietojeni päivitys tapahtui viimeksi syyskuussa 2021, ja silloin Kemira Oy oli listattu Helsingin Pörssiin (Nasdaq Helsinki) kaupankäyntisymbolilla “KEMIRA.”

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment