Investors House Oyj, aiemmin tunnettu nimellä SSK Suomen Säästäjien Kiinteistöt Oyj, on suomalainen kiinteistöalaan keskittynyt yhtiö. Yhtiön toiminta kattaa kiinteistöjen hallinnan, vuokrauksen ja omistamisen, mukaan lukien majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut sekä toimistopalvelutoiminnot. Investors House toimii kautta tytäryhtiöidensä, kuten Kiinteistö Oy Antintorin ja Kiinteistö Oy Toejoen Cityn.

Pörssilistaus ja Osake

Investors House Oyj:n osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsingissä tunnuksella INVEST sekä Lontoon pörssissä tunnuksella 0G4W. Yhtiö on houkutteleva sijoituskohde niille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöalasta ja sen pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksista.

Yrityksen Toiminta

Investors House Oyj:n toiminta keskittyy kiinteistöjen hallintaan ja vuokraukseen. Esimerkiksi Kiinteistö Oy Antintori omistaa maata ja toimistotiloja sekä hotelli- ja ravintolatiloja. Kiinteistö Oy Toejoen City puolestaan vuokraa kaupallisia kiinteistöjä vähittäiskaupan toimijoille Porissa, Suomessa.

Johto ja Hallitus

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Petri Tuomo Roininen ja talousjohtajana Harri Valo. Hallitukseen kuuluu useita jäseniä, kuten Taina Johanna Ahvenjärvi ja Tapani Antero Rautiainen.

Yhteenveto

Investors House Oyj on merkittävä toimija Suomen kiinteistömarkkinoilla, tarjoten laajan valikoiman palveluita kiinteistöjen hallinnan ja vuokrauksen saralla. Yhtiön listaus sekä Nasdaq Helsingissä että Lontoon pörssissä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen sekä kotimaisille että kansainvälisille sijoittajille.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment